Personvernerklæring

Personvernerklæring



PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen gjelder for Eiker Motorshop AS sine nettsteder. Eiker Motorshop er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: www.eiker.com.
Eiker Motorshop AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort med mindre man handler i vår nettbutikk. Ved netthandel blir følgende Informasjon innhentet: firmanavn, e-postadresse, fornavn og etternavn, leveringsadresse, opplysninger på betalingskort. Kortinformasjonen blir slettet etter handel.
Eiker Motorshop AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. 
 
 
EKSEMPEL PÅ SKJEMA:
-    Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post
 
 
FORMÅLET MED INFORMASJONEN SOM INNHENTES 
-    For å kunne sende gode tilbud på våre produkter
 
Vi oppretter profiler på bakgrunn av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss. Vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.
 
 
HVORDAN LAGRES INFORMASJONEN?
Informasjon innhentet gjennom registrering på www.eiker.com eller pr telefon, blir lageret gjennom vårt CRM-system.
 
 
HVORDAN SLETTES OPPLYSNINGEN? 
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte post@eiker.com.
 
 
UTLEVERING AV INFORMASJON TIL TREDJEPART? 
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter.
 
 
SAMTYKKE
Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake. 
 
 
RETTIGHETER
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. 
Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. 
 
Dersom du mener at Eiker Motorshop AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no
 
 
KONTAKTINFORMASJON
Eiker Motorshop AS
Magnus Brattensborg  - Daglig Leder
magnus@eiker.com