Effektiv og trygg rustfjerning med Evapo-Rust

EFFEKTIV RUSTFJERNER
Evapo-Rust er et unikt og kraftfullt produkt for gjenoppretting av rustne skatter. De rustne gjenstandene legges i bløt med Evapo-Rust rustfjerner, og gjenstanden omdannes til rent metall helt uten sliping, skrubbing og børsting. Evapo-Rust er kåret USA’s beste rustmiddel og brukes blant annet av US Army. Rustfjerner-middelet er perfekt for bruk på bildeler og fjerner til og med rust innvendig i bensintanker, motorblokker, radiatorer oss. Ideell også for båt, MC og sykkel. Egner seg også til hjem og gårdsbruk og kan brukes på alt fra antikke gjenstander til verktøy, hageredskaper, jernpanner, griller, og jaktutstyr.

TRYGG OG ENKEL Å BRUKE

Evapo-Rust er en rustfjerner som er enkel og trygg å bruke. Man trenger ingen oppmåling eller blanding, middelet er ferdig blandet og klart til bruk. Hell rustfjerner-middelet i en bøtte eller balje og senk den rustne gjenstanden ned i rustmiddelet. La stå fra en times tid til over natten avhengig av rustens dybde i metallet. Så enkelt at alle får det til! Alt du trenger å gjøre er å la Evapo-Rust få virke. Ingen skrubbing eller sliping, og du har derfor heller ikke behov for verne-briller eller hansker. Evapo-Rust rustfjerner er helt fri for syre, er pH-nøytral, ikke-korroderende og inneholder ingen giftige baser eller petroleumsløsningsmidler. Med andre ord er Evapo-Rust helt ufarlig for hud, øyne, og alle andre materialer unntatt rust!

GJENBRUKBAR OG NEDBRYTBAR

Evapo-Rust rustfjerner er drøy i bruk og du kan bruke middelet flere ganger før middelet er oppbrukt. En kanne med 3,8L kan virke på ca. 140kg med stål!
Etter bruk anbefaler vi å fylle middelet tilbake i kannen, gjerne gjennom en sil. Når middelet skifter farge til sort, er middelet oppbrukt. Rustmiddelet er nedbrytbart og miljøvennlig og kan derfor helles rett i avløp etter bruk.

STORT UTVALG

Vi fører et stort utvalg Evapo-Rust produkter. Rustfjerneren selges i flere ulike størrelser avhengig av ditt behov. Vi har alt fra små til middels store kanner, til store bøtter og fat på over 200 liter. I tillegg finnes produkter som Evapo-Rust Gel som enkelt kan smøres på overflater av gjenstander som man ikke får lagt i Evapo-Rust bad. Vi har også Evapo-Rust RustBlock Spray som virker forebyggende mot rust i et helt år. Se hele vårt utvalg her.

VIL DU VITE MER?

Evapo-Rust er blant det mest populære rustfjerner-middelet i USA, og på sidene til leverandøren vår finner du enda mer informasjon, flere før og etter eksempler og gode instruksjonsvideoer. Ta en titt på Facebook , Instagram eller evapo-rust.com.