Oljeskift

En gang i året

Oljeskift bør utføres regelmessig for å sikre godt vedlikehold av bilmotoren. Dette vil forlenge motorens levetid. Vår anbefaling er at du bytter olje minimum en gang i året, eller ved hver 15 000- 20 000 km, men dette avhenger selvsagt fra biltype og modell.

Oljen smører motoren og regelmessig oljeskift er et av de viktigste vedlikeholdstiltakene du kan gjøre for bilen din. Over tid vil oljen bli mettet og kan bli tynnere, dersom du har mye kaldkjøring. Som følger av dette vil ikke motoren smøres like bra. Det kan det oppstå friksjon som kan lede til skade på både motor og drivverk. I tillegg vil oljefilteret bli fullt over tid og mister sin evne til å fange opp avfallstoffer i oljen. Forbrenningrester fra drivstoff og metallpartikler som blandes i oljen når motoren går vil også slite på motoren når dette ikke filtreres ordentlig.

Dersom du har mye små kjøring og motoren ikke kjøres ordentlig varm, så anbefaler vi kortere intervaller på oljeskift. Dersom dette er tilfelle for deg, anbefaler vi oljeskift vår og høst.

Olje til moderne og veteranbiler

Vi utfører oljeskift på alle type personbiler, inkludert veteranbiler. Servicen inkluderer bytte av olje, bytte av oljefilter og påfyll av spylevæske. Vi hjelper også til med å velge riktig type olje og har kjente merker som Castrol og Pennzoil. Vi har også Castrol olje for alle type veteranbiler, inkludert de eldste modellene som T-Ford og A-Ford.

Bestill time i dag

Oljeskift utføres etter avtale. Ring oss på 32 25 06 00 eller send oss en mail på ordre@eiker.com for å bestille time.

Miniservice - Oljeskift, nytt filter og påfylling av spylevæske Fra NOK 1350,-