Batteriskift

Batteriskift kan være noe utfordrende å gjøre selv, spesielt på nyere biler. Vi har ekspertisen som trengs og bytter gjerne batteriet ditt for deg. Vi har kvalitetsbatterier fra Fiamm som er tilpasset din bil og sjekker alltid bilens ladning for å kontrollere at det ikke er feil på dynamoen. Vi sørger også for en miljøvennlig retur av det gamle batteriet.

Bilbatteriet holder i snitt i 5 år, men dette avhenger av biltype og kjøring. Småkjøring og kalde perioder sliter ekstra på batteriet, spesielt når man bruker mange forskjellige strømkilder, som klimaanlegg på full guffe, varmeseter, varmetråder og musikk. Dersom batteriet går tomt gjentatte ganger , for eksempel ved å glemme å slå av lyset over natten, vil dette også være med på å redusere levetiden. Dersom du merker at du er nødt til å lade batteriet oftere kan dette være tegn på at du behov for et batteriskift.

For vedlikehold av batteriet kan det være lurt å lade batteriet fullt ut med batterilader et par ganger i løpet av vinteren. Vi hjelper deg også med å finne både batterilader og startkabler, klikk HER for vårt utvalg.