Hjulvask

Rengjør skånsomt og effektivt

Det er ofte lurt å investere i hjulvask ved hjulskift. Både på hjulene du tar av, og de du ønsker på bilen. Ofte fester det seg skitt og smuss til både dekk og felg etter bruk en hel sesong. Dette kan være vanskelig å fjerne selv eller i vaskehall da man ikke får renset hele dekket og felgen. Vi har nylig investert i en topp moderne hjulvaskemaskin som sikrer både grundig og skånsom rengjøring av løse hjul helt uten børster og kuler.

Forlenger levetiden

Hjulvask gir ikke bare skinnende rene felger, det forlenger også levetiden på både dekket og felgen. Ytre påkjenninger som bremsestøv og salt kan forårsake slitasje, irr og rust på felgen hvis det blir liggende og får satt seg. Det er derfor spesielt viktig med hjulvask etter vintersesongen, med mye kjøring på saltbelagte veier. I tillegg blir balanseringen av hjulet mer korrekt dersom skitt og smuss fjernes i forkant.

Gjør det til en vane å alltid vaske hjulene dine ved hjulskift, spesielt før hjulene settes bort til lagring. Da holder felgene seg pene over lenger tid.

Hjulvask er  gratis for våre dekkhotell kunder. Les mer om dekkhotell hos Eiker Motorshop her.

Hjulvask per hjul NOK 50,-